Ciasto Budyniowo-Czekoladowe Wiśniowe

Ciasto Budyniowo-Czekoladowe Wiśniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Budyniowego wiśniowo-czekoladowego. Ten bezglutenowy przepis służy 18 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nadzienia cherry pie, kakao do pieczenia, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe, Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe Budyniowe, oraz Ciasto Budyniowe Wiśniowe W Czekoladzie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj brązowy cukier, 1/3 szklanki kakao i gorącą wodę w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cale, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać Bisquick mix, cukier granulowany, 1/4 szklanki kakao, olej, ekstrakt migdałowy i jaja w dużej misce do wymieszania. Wymieszać z nadzieniem ciasto. Łyżka ciasto na mieszaninę kakao na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
4
Piec 35 do 45 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn