Ciasto Brzoskwiniowe Glazurowane
Szkliwione ciasto brzoskwiniowe to wegańskie deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, ciasto, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Brzoskwiniowy Kurczak z brzoskwiniowym bulgurem, oraz Szynka Z Lukrem Brzoskwiniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą, sól i gałkę muszkatołową. Wymieszać z wodą, sokiem z cytryny i puree z brzoskwiń. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, około 5 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Wlać wszystko, ale 1/2 szklanki glazury do skorupy ciasta. Wierzch z pokrojonych brzoskwiń i pędzel z reserved glazury. Schłodzić przez co najmniej 3 godziny.