Ciastka serowe Gina ' s Pimento
Ciastka serowe Gina Pimento wymagają o 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz self-rising cornmeal, chiles, jalapeno, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasta krabowe z pikantnym majonezem, Gina ' s Drunken Goat Grillowany ser, oraz Grillowane Gruyere z czerwoną cebulą Confit ... plus Q & A Z "Cheese Wiz" Gina Freize!.
Instrukcje Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na lukier: gotować boczek, na średnim ogniu w małej patelni, aż chrupiące.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć i ostudzić, a następnie posiekać i odstawić.
Połącz pozostałe składniki, z wyjątkiem szalotki, w średniej misce i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny.;
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce dodać mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, jajka, maślankę i 3 łyżki roztopionego masła.
Dobrze wymieszać, aby połączyć.
Podsmażyć cebulę i jalapenos za pomocą 1/4 łyżki masła, o 2 protokół.
Dodaj sól, pieprz i chiles.
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić i dodać do ciasta.
Spray 2 (12 pojemności) patelnie na muffinki z nieprzywierającym sprayem. Wypełnij Patelnie 3/4 pełne z ciasta.
Piec przez 12 do 15 minut, aż złoty.
Ostudzić i zmrozić mieszanką sera pimento.
Udekoruj posiekanym boczkiem i posiekaną szalotką.
Wszystkie składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 miesięcy.
Składniki Porcje:
4 paski boczek, do dekoracji 1 (może być lub przeglądać) 3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków 3 (zima) roztopione masło plus 1/4 łyżki zimnego masła 296 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania) 0 (może być lub przeglądać) 1 całe świeże jalapeno 59 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki tarty ekstra ostry żółty Cheddar 237 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki self-rising cornmeal 2 jajka lekko ubite 198 Orzechy dowolne (posiekane) zielone chiles, odsączone i posiekane 1 1 funt cukinii, posiekane i posiekane jalapeno 177 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki 1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki 118 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki drobno posiekana cebula 4 (zima) posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul) 315 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula 198 Orzechy dowolne (posiekane) pimentos, odsączone i drobno posiekane 24 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Sól i świeżo zmielony czarny pieprz 4 posiekane szalotki, do dekoracji 237 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki mąka samozbierająca 2 (zima) Żółto-zielona lukrecja sznurkowata 340 Orzechy dowolne (posiekane) ekstra ostry Biały Cheddar, tarty 177 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki cukier biały