Ciasteczka Kukurydziane Kokosowe
Ciasteczka kukurydziane Kokosowe to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, rum o smaku kokosowym, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej Kokosowej, Kukurydziany dorsz z orzechami pekan i kokosem, oraz Ciasteczka Kukurydziane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar kilka blach do pieczenia, lub linii z pergaminem.
Ubij masło i cukier razem w misce, aż mieszanina będzie miękka i kremowa. Beat w jajku, aż dobrze wymieszane. Wymieszać mąkę kukurydzianą około 1/4 szklanki na raz, mieszając dobrze wymieszać po każdym dodaniu, a następnie mieszać w mąkę, sodę oczyszczoną, skórkę z limonki, kokos, sól i rum, aż mieszanina utworzy miękkie ciasto. Kropla przez zaokrąglone łyżeczki na przygotowanych blach do pieczenia około 2 cali od siebie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie po prostu zmienią kolor na złoty, 8 do 12 minut, i pozostawić ciasteczka do ostygnięcia na blasze przed wyjęciem. Ciasteczka są bardzo kruche, gdy są ciepłe.