Ciasteczka kanapkowe z czekoladowym nadzieniem Ganache
Ciasteczka kanapkowe z czekoladowym nadzieniem Ganache to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 16 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Ciasteczka kanapkowe z masłem orzechowym z nadzieniem Ganache, Ciasteczka Z Kwaśną Śmietaną-Czekoladowe Nadzienie Ganache, oraz Ciasteczka z masłem orzechowym i czekoladą z nadzieniem Ganache.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przeciąć ciasto na pół; rozwałkować obie połówki do nawet grubości 1/4 cala.
Wyciąć ciasteczka z okrągłym 1-calowy foremka do ciastek, przerzucając skrawki, aby uzyskać 72 ciasteczka. Płaszcz 2 arkusze cookie sprayem do gotowania; umieścić ciasteczka na arkuszach 1 cal od siebie i piec 1 partii na raz, aż firma, 3 do 5 minut. Fajne na stelażach z drutu. Gotować na wolnym ogniu w małym rondlu na małym ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aż czekolada rozpuści się i będzie gładka, 1 do 2 minut; zdjąć z ognia.
Rozprowadzić 1/2 łyżeczki czekoladowego ganache na ciastku; nacisnąć drugie ciastko na wierzchu, aby utworzyć kanapkę. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i ganache.