Ciasteczka kanapkowe z czekoladowym nadzieniem Ganache

Ciasteczka kanapkowe z czekoladowym nadzieniem Ganache
Ciasteczka kanapkowe z czekoladowym nadzieniem Ganache to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 16 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Podobne przepisy to Ciasteczka kanapkowe z masłem orzechowym z nadzieniem Ganache, Ciasteczka Z Kwaśną Śmietaną-Czekoladowe Nadzienie Ganache, oraz Ciasteczka z masłem orzechowym i czekoladą z nadzieniem Ganache.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Przeciąć ciasto na pół; rozwałkować obie połówki do nawet grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Wyciąć ciasteczka z okrągłym 1-calowy foremka do ciastek, przerzucając skrawki, aby uzyskać 72 ciasteczka. Płaszcz 2 arkusze cookie sprayem do gotowania; umieścić ciasteczka na arkuszach 1 cal od siebie i piec 1 partii na raz, aż firma, 3 do 5 minut. Fajne na stelażach z drutu. Gotować na wolnym ogniu w małym rondlu na małym ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aż czekolada rozpuści się i będzie gładka, 1 do 2 minut; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Ostudzić 1 minutę.
5
Rozprowadzić 1/2 łyżeczki czekoladowego ganache na ciastku; nacisnąć drugie ciastko na wierzchu, aby utworzyć kanapkę. Powtórz z pozostałymi ciasteczkami i ganache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Self
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn