Ciasteczka Czekoladowo - Czekoladowe
Czekoladowe ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka cukru, kakao w proszku, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 109 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, Ciasto Mix Czekoladowe Ciasteczka, oraz Decadent Chocolate Chip Cookies (Cake Mix) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. To powinno zająć około 10 minut!
Dodać jajka po kolei i wymieszać do włączenia.
Dodać wanilię i dokładnie wymieszać.
W plastikowej torbie na żywność o pojemności 1 galona umieść mąkę uniwersalną, sodę oczyszczoną, sól koszerną i kakao w proszku. Uszczelnij torebkę i wmasuj składniki, aby je połączyć. Mieszanina wydaje się jednorodna, bez wykazywania oddzielnych składników.
Dodać mąkę i kakao mix do śmietany masła i cukru.
Wymieszać, aż ciasto pojawi się całkowicie połączone-około 3 minut.
Dodać wszystkie orzechy włoskie i chipsy czekoladowe i mieszać je do ciasta. Wrzuć dwie łyżeczki do herbaty na nieprzetworzony arkusz ciasteczek. Lub zwiń w kulki, umieść około dwóch cali od siebie na arkuszu i lekko spłaszczyć palcami.
Piec przez 11 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C). Ciasteczka wydają się być ledwo jędrne z połyskiem na ich powierzchni. Pozostawić do ostygnięcia na arkuszu przez około jedną minutę przed wyjęciem do regału chłodzącego, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać w szczelnych pojemnikach.