Sałatka Z Makaronem Na Zimno

Sałatka Z Makaronem Na Zimno
Sałatka z makaronem na zimno wymaga mniej więcej 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 73g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1291 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $7.0 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz stir fry warzywa z bbq wołowiny Stir fry, ocet jabłkowy, sos sojowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać korzeń imbiru, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 9 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Sałatka Z Makaronem Tajskim Na Zimno, Sałatka Z Makaronem Sezamowym Na Zimno, oraz Orientalna Sałatka Z Makaronem Na Zimno.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce ubij razem masło orzechowe, sok z limonki, sos sojowy i ocet jabłkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W dużej misce wrzucić razem gotowane kluski lo mein, resztki smażyć warzywa, szalotki i kolendry. Wrzucić z sosem, aż wszystkie makaron są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stir Fry VegetablesStir Fry Vegetables
Lo Mein NoodlesLo Mein Noodles
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Stir-Fry: w woku lub dużej patelni na dużym ogniu dodać olej rzepakowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Dodać wołowinę i gotować, aż rumiane, o 3 protokół. Odstawić na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Na tej samej patelni gotowano wołowinę, dodać marchew, seler, cebulę, grzyby, imbir, czosnek i brokuły i smażyć, aż lekko miękki, ale nie miękki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BrokułyBrokuły
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Usuń połowę warzyw i rezerwy dla Online rundy 2 Przepis: Sałatka z zimnym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
8
Dodaj wołowinę z powrotem do patelni wraz z połową sosu hoisin, i wrzucić do herbu wołowiny. Rezerwa połowa lo mein noodles dla rundy 2 Przepis: Sałatka z zimnym makaronem. Pozostałą połowę makaronu lo mein ułóż na półmisku i polej wołowiną stir-fry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lo Mein NoodlesLo Mein Noodles
Sos HoisinSos Hoisin
MakaronyMakarony
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Sos Hoisin: w średniej misce, ubić wszystkie składniki sosu, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Dodaj połowę do smażenia, a pozostałą połowę zachowaj na następny czas, gdy zrobisz stir-fry. Dodatkowy sos hoisin potrwa do 2 tygodni w szczelnym pojemniku przechowywanym w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin

Składniki

4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiresztki stir fry warzywa z BBQ Beef Stir Fryresztki stir fry warzywa z BBQ Beef Stir Fry680Orzechy dowolne (posiekane)stek z wołowiny, pokrojony w cienkie paskistek z wołowiny, pokrojony w cienkie paski1Głowabrokuły pokrojone w różyczkibrokuły pokrojone w różyczki2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2marchew, pokrojona w plasterki o grubości około 1/4 calamarchew, pokrojona w plasterki o grubości około 1/4 cala2zdanieseler naciowy, pokrojony o grubości około 1/4 calaseler naciowy, pokrojony o grubości około 1/4 cala2(zima)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kolendra posiekanakolendra posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo mielony czosnekświeżo mielony czosnek11 funt cukinii,posiekany czosnekposiekany czosnek11 funt cukinii,posiekany imbirposiekany imbir1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo mielony Korzeń imbiruświeżo mielony Korzeń imbiru11 funt cukinii,posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski454Orzechy dowolne (posiekane)opakowanie lo mein noodles, gotowane zgodnie ze wskazówkami na opakowaniuopakowanie lo mein noodles, gotowane zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu2(zima)(np. batonik Crunch)(np. batonik Crunch)0(może być lub przeglądać)8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek2szalotki w plasterkachszalotki w plasterkach06 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych2(zima)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu227Orzechy dowolne (posiekane)pieczarki białe, pokrojone w plasterkipieczarki białe, pokrojone w plasterki11 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula żółta, pokrojona w plasterkicebula żółta, pokrojona w plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn