Ciasteczka Czekoladowe Z Kora Miętowa

Ciasteczka Czekoladowe Z Kora Miętowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasteczek czekoladowych z kory mięty pieprzowej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz masło, vanillan ekstrakt, kakao w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 935 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Z Kory, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Z Kory, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Z Kory dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Rozgrzej piekarnik do 177°. 2 masło i cukry śmietany razem przez około dwie minuty na średniej prędkości lub aż dobrze włączone i jasny kolor.3
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodaj jajko i ekstrakt z wanilii, aż dobrze włączone, około minuty. Pamiętaj, aby zeskrobać boki i dno miski w połowie.4 przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i kakao w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać do mieszaniny masła powoli i ubijając ze średnią prędkością, zatrzymując się po włączeniu (nie mieszaj).5 krotnie w chipsy kory mięty pieprzowej. 6 weź małe łyżki ciasta i rozwałkuj w kulki wielkości jednego cala i umieść na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
KoraKora
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec przez -12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ostudzić na patelni na kilka minut, a następnie przenieść do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn