Ciasta Sumowe

Ciasta Sumowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowych przepisów, więc spróbuj ciastek sumowych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, kremowy sos sałatkowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasta Sumowe, Chrupiące Ciasta Sumowe, oraz Mini Torty Sumowe.

Instrukcje

1
Umieść Suma w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
WodaWoda
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić wodę i rozgnieść rybę. Wymieszać z cebulą, musztardą, sosem sałatkowym, Old Bay™, okruchy krakersów i jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Sos SałatkowySos Sałatkowy
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
WodaWoda
RybyRyby
JajkoJajko
3
Wymieszać aż do równomiernego wymieszania.
4
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu. Uformować mieszankę rybną na paszteciki i smażyć na gorącym oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn