Chuzos o Pinchos de Cerdo (kolumbijskie grillowane szaszłyki wieprzowe)

Chuzos o Pinchos de Cerdo (kolumbijskie grillowane szaszłyki wieprzowe)
Chuzos o Pinchos de Cerdo (kolumbijskie grillowane szaszłyki wieprzowe) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 107 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, szalotki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Kotlety wieprzowe po kolumbijsku (Chuletas de Cerdo).

Instrukcje

1
W maszynce umieścić cebulę, czosnek, cebulę, mielony kminek, piwo, wodę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kminek MielonyKminek Mielony
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Umieść połowę marynaty w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Dodaj kawałki wieprzowiny i pozostaw do marynowania przez 24 godziny lub przynajmniej na noc w lodówce. Pozostałą marynatę przechowywać w pojemniku w lodówce.Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Nawlecz wieprzowinę na szaszłyki i posmaruj olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wieprzowinę często posmarować pozostałą marynatą, gdy jest na grillu.rill aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 7 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Szaszłyki podawać z papa salada i małą arepą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn