Chuzos o Pinchos de Cerdo (kolumbijskie grillowane szaszłyki wieprzowe)
Chuzos o Pinchos de Cerdo (kolumbijskie grillowane szaszłyki wieprzowe) jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 26g białka, oraz 46 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 107 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, szalotki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sancocho de Cerdo (Kolumbijska zupa wieprzowa), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Kotlety wieprzowe po kolumbijsku (Chuletas de Cerdo).
Instrukcje
W maszynce umieścić cebulę, czosnek, cebulę, mielony kminek, piwo, wodę, sól i pieprz.
Umieść połowę marynaty w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj kawałki wieprzowiny i pozostaw do marynowania przez 24 godziny lub przynajmniej na noc w lodówce. Pozostałą marynatę przechowywać w pojemniku w lodówce.Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Nawlecz wieprzowinę na szaszłyki i posmaruj olejem roślinnym.
Wieprzowinę często posmarować pozostałą marynatą, gdy jest na grillu.rill aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 7 minut w sumie.
Szaszłyki podawać z papa salada i małą arepą.