Chude Babeczki Z Fasolą Waniliową
Chude babeczki z fasolą waniliową mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 46 centów za porcję. Mieszanka ciasta mix, bitą polewą, fasola waniliowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chude Babeczki Z Fasolą Waniliową, Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, oraz Babeczki z fasolą waniliową i lukier z serem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierową owijkę na babeczki lub kubek do pieczenia w każdym z 24 regularnych kubków na babeczki.
W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, musu jabłkowego, wody i oleju z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszać.
Dodać połowę nasion wanilii do ciasta; mieszać do wymieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 17 do 19 minut lub po prostu, aż babeczki wiosna z powrotem, gdy lekko dotknięte w centrum. Fajne babeczki w patelniach 5 minut.
Wyjąć z kubków na muffinki do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W dużej misce wymieszać ubitą polewę, cukier puder i pozostałą połowę nasion wanilii. Łyżka nad każdą babeczką.
Każdy dekoruj jagodami i miętą.