Chrupki Z Szynki Indyczej
Chrupki z szynki indyczej to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 109 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz musztardę, białko jaja, szynkę z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 21%. Podobne przepisy to Chrupki Z Szynki Indyczej, Chrupki Do Sałatek Z Indyka, oraz Chrupki indycze z sosem żurawinowym Cabernet.
Instrukcje
Patelnia prostokątna natryskowa, 10x6x1 1/2 cala, z natryskiem do gotowania.
Na patelni ułożyć plastry szynki z indyka. W małej misce, ubić jajko i musztardę na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą; złożyć majonez do mieszaniny jaj.
Rozprowadzić równomiernie na plastrach szynki z indyka.
Piec odkryte 10 minut lub aż szczyty są złociste.