Krab i chrupki Gouda może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 13g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 12 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, oleju, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupki z szynką i goudą, Ranguny krabowe (Chrupki krabowe) z sosem słodko-kwaśnym, oraz Chrupki Krabowe.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.