Chrupiący Chleb Czosnkowy
Chrupiący chleb czosnkowy to wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 412 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz chleb, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), oraz Mile High Crispy Bacon and Onion Bread-Maszyna do chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F.
Pokrój 1 mały bochenek chleba francuskiego na pół wzdłuż. Na dużej patelni na małym ogniu, połączyć 1/4 szklanki oliwy z oliwek i 3 cienko pokrojone ząbki czosnku.
Ciepła, aż czosnek jest pachnące i lekko rumiane, o 5 protokół.
Posmaruj olejem chleb, kładąc na wierzchu kilka kawałków czosnku.
Umieścić w piekarniku i piec do chrupiące, o 10 protokół.