Przepis Crispy Fried - Fish Tacos jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz panko, sól koszerną, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące Tacos Rybne, Chrupiące Tacos Rybne Panko, oraz Chrupiące Tacos rybne z sosem Jalapeño.
Instrukcje
1
W misce ubić majonez z sosem hoisin, marynatą i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pikle Relish
Sos Hoisin
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.