Chrupiące Skrzydełka Z Kurczaka

Chrupiące Skrzydełka Z Kurczaka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chrupiące skrzydełka kurczaka spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, chili w proszku, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 30%. Spróbuj Chrupiące Skrzydełka Z Kurczaka, Chrupiące Pieczone Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Chrupiące Pieczone Skrzydełka Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłucz i osusz skrzydełka kurczaka. Rozsypać skrzydła w jednej warstwie w płytkiej patelni lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce wymieszać maślankę z ostrym sosem i zalać wierzchem skrzydełka kurczaka, aby całkowicie pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny i do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Za pomocą frytkownicy lub dużego garnka o dużym dnie podgrzać wystarczająco dużo oleju, aby dostać się do połowy boków garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Mąkę z przyprawami połączyć w dużej plastikowej torbie. Pokryj skrzydełka kurczaka, wrzucając je do torby i wytrząsając nadmiar. Smażyć skrzydełka partiami, aż kurczak będzie złoty brąz bardzo chrupiące i gotowane całkowicie przez, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Odcedzić na patelni wyłożonej papierem i doprawić solą i pieprzem, w razie potrzeby, podczas gdy skrzydełka są gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przełożyć na półmisek i podawać.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące

Skrzydełka z kurczaka świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn