Chrupiące paluszki chlebowe czosnkowo-ziołowe
Chrupiące czosnkowo-ziołowe paluszki chlebowe to wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 28 kalorii. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 120 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę chlebową, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czosnek Ziołowe Paluszki Chlebowe, Czosnek Zioło Miękkie Precel Kije, oraz Włoskie Ziołowe Paluszki Chlebowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę i drożdże w misce miksera Stoiska i niech zmiękną na minutę przed dodaniem mąki chlebowej. Zagniataj hakiem ciasta, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne.
Dodać sól, czosnek w proszku, pietruszka, i oliwa z oliwek i kontynuować ugniatanie, aż wszystko zostanie włączone, O 2 protokół. Przykryj miskę folią i odstaw na 45 minut.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni. Mąka powierzchni roboczej, włączyć ciasto i uformować go w szorstki prostokąt.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach około 10x20 cali, starając się utrzymać równomierną grubość.
Ciasto pokroić na 1/2 szerokości pasków, 10 cali długości. Podnieś paski po kolei, skręć każdy w spiralę i połóż je na blasze do pieczenia, pozostawiając miejsce między nimi. Rozciągną się trochę, gdy je przekręcisz-w porządku.
Gdy wszystkie paluszki chlebowe są na arkuszach, piec w 300 stopniach, aż będą ładnie rumiane i chrupiące, około 40 minut.
Niech ostygną całkowicie na stojaku.