Chrupiące Klastry Czekolady
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chrupiące klastry czekolady spróbować. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz płatki kukurydziane, półsłodką czekoladę Piekarską, pianki świąteczne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca Ciemna Czekolada Z Orzechami, Chrupiące Masło Orzechowe, oraz Czekoladowe Klastry Orzechów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokruszyć orzeszki ziemne na małe kawałki; odstawić.
Blachę do pieczenia przykryć woskowanym papierem. Roztopić czekoladę w dużej misce do mikrofalówki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, zgodnie ze wskazówkami kuchenki mikrofalowej.
Dodać płatki kukurydziane, żurawinę i orzeszki ziemne; mieszać delikatnie, aż równomiernie pokryje się czekoladą.
Użyj dużej łyżki, aby upuścić mieszankę zbożową na 24 klastry na przygotowanej blasze do pieczenia.
Na wierzchu pianki. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.