Chrupiące Francuskie Tosty
Chrupiące francuskie tosty to śniadanie, które serwuje 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten przepis wegetariański lacto ovo ma 156 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz chleb, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 396 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Chrupiące Francuskie Tosty, Chrupiące Francuskie Tosty, oraz Chrupiące Kokosowe Tosty Francuskie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik, przygotuj blachę do pieczenia: Rozgrzej piekarnik do 204°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą silikonową.
Lekko tostowany chleb w piekarniku:
Kładziemy kawałki chleba na wyłożonej blasze do piekarnika (nie musi być w pełnej temperaturze), aby tosty lekko przez 5 minut. Schłodzić chleb całkowicie.
Zmiażdżyć płatki kukurydziane: zamknąć płatki kukurydziane w ciężkiej plastikowej torbie. Zmiażdżyć je wałkiem do wielkości płatków owsianych.
Wlać do patelni lub płytkiego naczynia. Odstawić.
Namoczyć kromki chleba w mieszaninie jaj: w dużej misce, ubijać, aby wymieszać jajka, mleko, mąkę i wanilię, aż do wymieszania. Upewnij się, że nie ma grudek niezmieszanej mąki.
Wlać do patelni lub płytkiego naczynia. W partiach ułóż kawałki chleba w mieszance jaj. Namoczyć około 1 minuty z każdej strony w mieszaninie jaj. Uważaj, aby nie rozerwać chleba.
Płaszcz z pokruszonymi okruchami płatka kukurydzianego:
Umieść kawałki chleba w okruchach płatków kukurydzianych. Płaszcz z obu stron z okruchów.
Umieścić na wyłożonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 ° F przez 10 minut z jednej strony. Następnie odwróć szczypcami lub szpatułką i piec kolejne 5 do 10 minut, aż okruchy zaczną się brązowieć.
Jedz na ciepło z masłem i syropem naleśnikowym.