Chrupiąca kukurydza z kapustą i kurczakiem
Chrupiąca kukurydza z kapustą i sałatką z kurczaka może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 188 kalorii, 19g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $13.98 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka mielonego kminku, jarmużu, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca kukurydza z kapustą i kurczakiem, Chrupiąca Kukurydza Slaw, oraz Sweet & Crunchy Chicken Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, umieścić składniki Dressing; dobrze wymieszać.
Gotować kukurydzę zgodnie z zaleceniami na polu; wlać do miski z mieszanką opatrunkową. Wymieszać do pokrycia. Fajne 5 minut.
Dodaj mieszankę coleslaw, jarmuż, kurczak i kolendra; wrzucić do herbu.
Opakowanie przyprawowe wyrzucić z mieszanki zupy; makaron grubo zmiażdżyć.
Do sałatki dodać makaron, delikatnie wymieszać. Łyżka do liści kapusty.