Chrupiąca, kremowa Coleslaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz majonez, kapustę, kapustę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Chrupiąca Coleslaw, Chrupiąca Coleslaw, oraz Chrupiąca coleslaw.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj kapustę, marchew i seler; wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Marchew
Seler
3
Wskazówka: kapusta jest cienko pokrojona, ale można ją również rozdrobnić, jeśli wolisz. Użyj tarki pudełkowej lub tarczy rozdrabniającej na robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Tarka Do Pudełek
4
Podawać z szynką wieprzową, kurczakiem lub Tacos rybnym z limonkową cremą i salsą Mango.