Chrupiąca Kaczka
Chrupiąca kaczka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,85 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1548 kalorii, 44g białka, oraz 150 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ogórka, szalotki, sos hoisin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kaczka Tareko (chrupiąca, smażona Kaczka marynowana w nepalskich przyprawach), Chrupiąca Kaczka, oraz Chrupiąca Pieczona Kaczka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Odciąć klapę tłuszczu, który wisi nad jamą kaczki. Posadź przyciętą kaczkę na stojaku lub tacy szczelinowej na głębokiej patelni i piecz przez 4 godziny.
Obróć piekarnik do 232° i daj Ostatnie 30 minut intensywnego ciepła. Lub, jeśli jest łatwiej, po prostu pozostaw kaczkę w niskim piekarniku na 5 godzin. Wybór należy do ciebie.
Posadź naleśniki na górnej części parowca do gotowania lub po prostu postępuj zgodnie z instrukcjami na opakowaniu.
Pokrój ogórek na zapałki (jak w chińskiej restauracji).
Pokroić szalotki wzdłuż na krótkie paski (ponownie, jak robią to w chińskich restauracjach).
Ostrożnie wyjmij patelnię z piekarnika i przenieś kaczkę na deskę. Kiedy możesz sobie z nim wygodnie poradzić, rozdrobnij go i połóż na stole z sosem, ogórkiem, strzępami szalotki i naleśnikami. Zawiń mięso kaczki, polane sosem, ogórkami i szalotką, w naleśnikach. Gdy tłuszcz z kaczki trochę ostygnie, wlej go do miski lub słoika. Robi świetne smażone ziemniaki.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;