Chowder Reuben z chrzanem
Reuben Chowder z chrzanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,18 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka delikatesowej wołowiny peklowanej, cebuli, sosu worcestershire i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krążki Reuben z serem chrzanowym, Reuben Chowder, oraz Reuben Dip podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni podsmażyć cebulę na oleju do miękkości. Tymczasem w dużym rondlu doprowadzić bulion warzywny i wołowy do wrzenia; wymieszać z chrzanem, sosem Worcestershire, musztardą i solą selerową.
Dodać peklowaną wołowinę, kiszoną kapustę i cebulę. Zmniejszyć ciepło do niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Zupa z kadzi w czterech naczyniach żaroodpornych; wierzch z kostkami chleba i serem szwajcarskim. Broil 3-4 po od ognia przez 2-3 minuty lub do roztopienia sera.