Rustykalna Tarta Cynamonowo-Jabłkowa
Need a deser wegetariański? Rustykalna tarta cynamonowo-jabłkowa może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 358 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać plantatorów orzechy włoskie, masło, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rustykalna Tarta Z Jabłkami, Rustykalna Tarta Z Jabłkami, oraz Rustykalna Tarta Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować i piec skorupę w 9-calowy talerz ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla jednej skorupy pieczone skorupy. Całkowicie fajne.
W międzyczasie roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać jabłka, żurawinę i syrop; wymieszać. Gotować od 5 do 7 min. lub do momentu, gdy jabłka będą miękkie i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z orzechami. Całkowicie fajne.
Rozłóż 3/4 filiżanki przekąski rozkoszy na dnie skorupy; przykryć mieszanką owoców.
Pozostałe przekąski wymieszać z mlekiem aż do wymieszania.