Chocolate Yule Log

Chocolate Yule Log
Chocolate Yule Log jest bezmleczne przepis z 10 porcjami. Ten deser ma 142 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bitą polewę, cukier cukierniczy, Pianki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 64 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chocolate Yule Log, Chocolate Yule Log, oraz Yule chocolate log.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 10 wykałaczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
2
Połóż ciasto na czystej powierzchni roboczej.
3
Wymieszać ubitą polewę i ekstrakt waniliowy do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Bitą PolewąBitą Polewą
4
Rozprowadź biały lukier na wierzchu ciasta do całkowitego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Zwinąć ciasto, Jelly roll stylu, a następnie przykryć zewnętrzną część ciasta lukrem. Przeciągnij widelec wzdłuż długości ciasta, aby utworzyć wzór kory. Pył z kakao w proszku i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
LukierLukier
GalaretkaGalaretka
KoraKora
RolkaRolka
6
W przypadku grzybów leśnych włóż 1 wykałaczkę przez każdą piankę, a następnie do płaskiej strony czekoladowego pocałunku, aby utworzyć " grzyb."Grupuj czekoladowe grzyby wzdłuż ciasta, wkładając wykałaczki do powierzchni ciasta, w odstępach czasu, aby przypominały przyrosty grzybów leśnych. Dust chocolate Kiss cukierki z cukrem cukierniczym. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
GrzybyGrzyby
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn