Chocolate Chip Whisky Muffins
Chocolate Chip Whisky Muffins może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, cynamon, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 173 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Eggless Chocolate Chocolate Chip Muffins / Double chocolate muffins, Boozy Chocolate Milkshake z Whisky, oraz Czekoladowe babeczki czekoladowe z Nutellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 204°.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon i sól umieścić w średniej misce i wymieszać, aby połączyć. W osobnej misce ubij razem olej roślinny, jogurt, whisky i wanilię.
Wlać mokrą mieszaninę do suchej mieszanki i top z czekoladą, a następnie szybko, ale delikatnie złożyć do połączenia. Ciasto nadal będzie lekko grudkowate.
Miarka ciasto do wyłożonej 12 filiżanki Muffin cyny, wypełniając każdą filiżankę o 2/3 pełne.
Piec przez 15 minut, następnie obrócić i piec przez kolejne
Pozostawić do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut przed podaniem.