Oliwki Picholine Marynowane
Marynowane oliwki Picholine mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 44 grosze za porcję. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka szalotki, różowy pieprz, ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwki Picholine Marynowane, Kaczka z zielonymi oliwkami Picholine, oraz Oliwki Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek ugotować w 2 łyżkach oleju na małej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż będzie bladozłoty, około 30 sekund.
Czosnek przenieść łyżką szczelinową do małej miski i rezerwy oleju oddzielnie (aby zapobiec czosnek z dalszego brązowienia w gorącym oleju).
Dusić 1/4 szklanki octu z szalotką i brązowym cukrem w 1-quart ciężki rondel, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się do około 1 łyżka stołowa, o 4 protokół.
Dodaj czosnek, olej czosnkowy, pozostałe 1/2 szklanki oliwy z oliwek, pozostałe 1/4 szklanki octu, przyprawy, liście laurowe, skórki i oliwki i doprowadzić do duszenia.
Przenieść mieszaninę do miski i ostudzić do ogrzania. Oliwki marynować, przykryte i schłodzone, co najmniej 24 godziny.
W razie potrzeby podgrzać w rondlu na małym ogniu, mieszając do ogrzania.
Przełożyć łyżką szczelinową do naczynia do serwowania.
Oliwki można marynować do 5 dni.