Chleb Z Rozmarynem
Rozmaryn Ciasto Chleb jest Wegetariańskie pałkarz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, mąki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczenie Chleba: Herbed Ciasto Chleb, Chleb Z Ciasta Piwnego, oraz Chleb Czteroziarnisty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj dno i boki patelni bochenkowej 9x5 cali za pomocą skracania lub sprayu do gotowania. W dużej misce, wymieszać 2 szklanki mąki, cukier, sól i drożdże.
Dodać wodę, natkę pietruszki, skracanie, rozmaryn i tymianek. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski często. Beat na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie miski często. Wymieszaj pozostałą 1 szklankę mąki, aż do całkowitego wymieszania.
Gładkie i wkleić ciasto na patelnię, używając mąki ręce. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce około 40 minut lub aż ciasto podwoi się w wielkości.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Piec 40 do 45 minut lub aż Bochenek brzmi puste po dotknięciu; wyjąć z patelni do regału chłodzącego.
Bochenek posmarować masłem; ostudzić.