Przepis South African Seed Bread jest gotowy w około 2 godziny i 3 minuty i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1242 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka drożdży, otręby pszenne, melasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Mealie Bread (South African Sweetcorn Bread) # SundaySupper, Sambal Południowoafrykański, oraz Budyń Południowoafrykański.
African świetnie współpracuje z Pinotage, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Fairview Pinotage z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.