Chleb Z Cukinii Pekan

Chleb Z Cukinii Pekan
Chleb z cukinii pekan to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis zawiera 32 porcje z 156 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, olej roślinny, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 17%. Spróbuj Chleb Lniany Z Cukinii-Pekan, Ulubiony chleb z cukinii Naptime Chef (lub babeczki z cukinii), oraz Maszyna do chleba karmelowy chleb jabłkowy i pekan dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W innej misce ubij jajka, olej, śmietanę i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złożyć cukinię i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukiniaCukinia
WaniliaWanilia
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieś do dwóch natłuszczonych 9 cali. x 5-w. Patelnie bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
Piec w temperaturze 350° przez 60-65 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 15 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn