Chleb Z Ciasta Piwnego

Chleb Z Ciasta Piwnego
Piwo Ciasto Chleb jest Wegetariańskie napój. Ten przepis służy 8 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, piwa, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowy Chleb Z Ciasta Piwnego, Onion & Fontina Beer Batter Bread, oraz Cebula i Fontina piwo Ciasto Chleb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. w misce do mieszania połącz wszystkie suche składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj piwo na raz, mieszając jak najmniej; ciasto powinno być grudkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
3
Wlać ciasto do 9-x-5-x-3-calowej patelni bochenek i umyć roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wstawiony szaszłyk wyjdzie czysty. Obróć się na stojak do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
5
Nowe smaki z Teksasu Stephan Pyles
6
Doubleday
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn