Chleb Z Budyniem Śliwkowym
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 208 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jeśli 36 centów za porcję spada w budżecie, chleb śliwkowy może być super bezmleczne przepis do wypróbowania. Jeśli masz daktylową mieszankę chleba i babeczek, zmielony imbir, zmieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Pudding Śliwkowy, oraz Pudding śliwkowo-migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar 8-lub 9-calowy springform patelni. W misie z metalowym ostrzem umieść śliwki. Okładka; proces do gładkiej.
W średniej misce, wymieszać szybko wymieszać chleb, puree śliwki, reserved 1/2 szklanki płynu śliwkowego, imbir, cynamon, gałka muszkatołowa, olej i jajko tylko do suchych składników są zwilżone.
Piec 40 do 50 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 minut.
Usuń stronę patelni. Chłodne 25 minut.