Potrzebujesz chleb wegetariański lacto ovo? Miodowy chleb pszenny z rodzynkami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis daje 60 porcji z 66 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 7 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz beztłuszczowe mleko w proszku, ciepłą wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chleb pełnoziarnisty z rodzynkami i orzechami włoskimi, Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pszenica Popękana, oraz Bezmleczny chleb miodowo-pszenny dla Twojego wypiekacza do chleba.
Instrukcje
1
W blenderze wymieszaj olej, miód, rodzynki, 1/4 szklanki brązowego cukru i wrzącą wodę; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. Schłodzić do 120°-130°. W dużej misce wymieszaj mąkę pełnoziarnistą, 2 szklanki mąki uniwersalnej, 1 szklankę mąki żytniej, mleko w proszku, drożdże, sól i pozostały brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Mleko W Proszku
Mąka żytnia
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala