Chleb Piwny Jabłkowo-Cheddar
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać jabłko-Cheddar piwo chleb spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz extrasharp cheddar ser, cydr, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Cheddar jabłkowy chleb piwny z masłem szałwiowym, Chleb Piwny Cheddar, oraz Cheddar Chile Piwo Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rozdrobnione obrane jabłko w ręcznikach papierowych; ściśnij, aż będzie ledwo wilgotne.
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu. Jabłko i szalotkę gotować w oleju na średnim ogniu przez 7 minut. Wymieszać z pieprzem i czosnkiem; gotować 1 minutę.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dodać mieszankę szalotki, ser, i cydr do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotne.
Łyżka ciasto do 9 x 5 cali bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Mżawka 1 łyżka masła na ciasto.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut.
Pozostałą 1 łyżkę masła skropić na cieście.
Piec dodatkowe 25 minut lub aż głęboki złoty kolor i Drewniany pick wstawiony do środka wychodzi czysty. Schłodzić na patelni 5 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.