Chleb Kukurydziany Z Cukinią
Przepis na chleb kukurydziany z cukinii można przygotować w około 50 minut. Za 37 centów za porcję otrzymujesz chleb na 20 sztuk. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis na lakto ovo zawiera 202 kalorie, 6 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to południowe danie. Udaj się do sklepu i kup proszek do pieczenia, cukinię, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 18%. Wynik ten nie jest aż tak wyjątkowy. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany z cukinii, Chleb kukurydziany z jabłkami i cukinią oraz Serowa cukinia i kukurydza z polewą z pesto.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka. Wymieszaj cukinię, twarożek i masło.
Połącz suche składniki; wymieszać z masą cukinii, tylko do połączenia.
Wlać do natłuszczonej formy o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 35–40 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie sucha. Studzimy na drucianej kratce.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Chleb kukurydziany można łączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Riesling Biltmore Estate z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Riesling z Biltmore Estate
Pięknie zrównoważone aromatami słodkich moreli, lekkimi aromatami miodu i rześkim finiszem.