Chleb jeżynowy wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako bardzo przystępny chleb. Mieszanka soku z cytryny, zmielony cynamon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Chleb Jeżynowy, Budyń Chlebowy Z Jeżynami, oraz Budyń Chlebowy Z Jeżynami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
W średniej misce wymieszać mąkę i 3 kolejne składniki; wymieszać jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
3
W średniej misce wymieszać cukier i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny Lukrecjowe
4
Dodać do mieszanki mąki, mieszając aż do wymieszania.