Chleb Jabłkowy Bezglutenowy
Bezglutenowy chleb jabłkowy to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 600 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli, jajka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pączki Jabłkowe Bezglutenowe, Pączki Jabłkowe Bezglutenowe, oraz Cydr Jabłkowy Bezglutenowy Snickerdoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej jabłecznik w średnim rondlu na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 3/4 filiżanki, o 25 protokół.
Usunąć zmniejszony cydr jabłkowy z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Miejsce cztery (5 - przez 3-przez 2-calowy) mini Patelnie bochenek na obręczy blachy do pieczenia. Spray mini-patelnie z nieprzywierającym sprayem do gotowania. W średniej misce, ubij razem mąkę sorgo, brązowy cukier, mąka z prosa, mielony cynamon, proszek do pieczenia, sól, mielona gałka muszkatołowa i guma ksantanowa.
Dodaj jajka, olej roślinny, ekstrakt waniliowy i schłodzony cydr jabłkowy.
Trzepaczka, aż ciasto będzie gładkie. Równomiernie podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Piec, aż tester ciasto włożone do środka patelni wychodzi czysty, o 30 protokół.
Wyjmij patelnie z piekarnika. Pozostawić do ostygnięcia chleba na patelni na pięć minut, a następnie włączyć bochenki na stojaku z drutu do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać bochenki, owinięte, na blacie przez okres do trzech dni lub zamrażać do trzech miesięcy.