Chleb Goryla
Chleb goryla wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 461 kalorii. 86 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka cukru granulowanego, cynamonu, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Chleb małpy i goryla, Michelle ' s Banana Chocolate Gorilla Bread, oraz Kanapki Z Lodami Gorillan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Spryskaj patelnię bundt nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wymieszać cukier granulowany i cynamon. W rondlu roztopić masło i brązowy cukier na małym ogniu, dobrze mieszając; odstawić.
Serek kroimy na 20 równych kostek. Ciastka wycisnąć palcami i posypać 1/2 łyżeczki cukru cynamonowego.
Na środku każdego biszkoptu ułożyć kostkę twarogu, owijając i uszczelniając ciasto wokół twarogu.
Posypać 1/2 szklanki orzechów na dnie patelni bundt.
Połowę przygotowanych herbatników umieść na patelni.
Posypać cukrem cynamonowym, polać herbatniki połową roztopionej mieszanki masła i posypać 1/2 szklanki orzechów.
Pozostałe biszkopty układamy na wierzchu, posypujemy pozostałym cukrem cynamonowym, na biszkopty polewamy pozostałą masłem i posypujemy pozostałą 1/2 szklanki orzechów.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 5 minut.
Umieść talerz na górze i odwróć.