Klopsiki Z Indyka Z Granatem

Klopsiki Z Indyka Z Granatem
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 45 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 49 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bułki tartej, skrobi kukurydzianej, pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klopsiki Glazurowane Z Granatu, Granatowo-balsamiczny-Indyk szkliwiony, oraz Granat-glazurowany Indyk z pieczonym koprem włoskim podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć jajko, bułkę tartą, pietruszkę, sól, paprykę, pieprz i sól czosnkową. Pokruszyć indyka na mieszankę i dobrze wymieszać. Kształt w 1-in. jaja.
2
Podziel między dwa niezaspokojone 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnie do pieczenia.
3
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub aż termometr wskaże 165° i soki będą czyste.
4
Tymczasem na dużej patelni połącz 3 szklanki soku z granatów i cukru. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się do około 1 szklanki.
5
Połączyć skrobię kukurydzianą i pozostały sok; wymieszać na patelni. Gotować i mieszać przez 1 minutę lub do zgęstnienia.
6
Delikatnie wymieszać klopsiki i rozgrzać.
7
Podawać w powolnej kuchence lub naczyniu do pieczenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn