Słony budyń z chlebem i serem Sarah

Słony budyń z chlebem i serem Sarah
Słony chleb i budyń serowy Sary wymaga około 45 minut od początku do końca. Przepis ten służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka chleba, jaj, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 2 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy obejmują Pikantny Budyń Chlebowy Z Fiddleheads & Mushrooms, Pikantny budyń z serem i pora, oraz Krab Pikantny (pieczony Krab z bułką tartą i serem).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
2
Zrób 2 kanapki z serem, umieszczając plasterek sera między 2 kromkami chleba i naciskając razem.
3
Każdą kanapkę pokroić w 4 trójkąty i ułożyć w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
4
Wymieszać ubite jajka, mleko, sól i pieprz; zalać kanapki mieszaniną i posypać startym serem. (Uwaga: w razie potrzeby różne ilości; kanapki nie muszą być całkowicie pokryte mieszaniną jaj, ale jajko powinno namoczyć i zostawić trochę na dnie naczynia.)
5
Piec przez 20 minut lub do złotego koloru, sprawdzając często.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn