Chleb francuski z pastą z koziego sera Herbed

Chleb francuski z pastą z koziego sera Herbed
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc daj Francuski Chleb z Herbed goat Cheese Spread spróbuj. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka po przekątnej bagietki, koziego sera, tymianku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 22%. Spróbuj Tartinki chlebowe z kozim serem herbacianym i wędzonym łososiem, Kozi ser i tarta Jabłko na francuskiej przystawce Chlebowej, oraz Herbed Ser Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mieszankę sera koziego rozprowadzić równomiernie na plastrach bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
BagietkaBagietka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn