Chińskie Warzywa W Pergaminie

Chińskie Warzywa W Pergaminie
Przepis Chińskie warzywa w pergaminie jest gotowy w około 21 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 5,18 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która służy 1. Mieszanka gęsto bok choy, olej sezamowy, groszek śnieżny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arctic Char i warzywa w pergaminowych sercach, Kolendra-masło łosoś i warzywa w pergaminie, oraz Wiosenne warzywa i ziemniaki pieczone w pergaminie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W21 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn