Chipsy z jarmużu z masłem migdałowym i Miso
Jarmuż z masłem migdałowym i Miso może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 265 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać kędzierzawy, miso, oregano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Serowe Chipsy z kapusty z Miso, czosnkiem i Dulse, czosnek migdałowy jarmuż chipsy, oraz Kaczka z masłem Miso-migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 i ustaw 3 stojaki rozmieszczone równomiernie od siebie. W blenderze lub robocie, puree wszystkie składniki z wyjątkiem jarmużu i soli.
Nasmarować 3 duże obramowane blachy do pieczenia oliwą z oliwek i podzielić liście jarmużu między nimi.
Skropić mieszankę migdałowo-maślaną na jarmużu i pocierać każdy liść, aby równomiernie doprawić. Ułożyć jarmuż na prześcieradłach w równomiernej warstwie i doprawić solą.
Piec przez około 1 godzinę i 40 minut, aż liście będą chrupiące. Przełącz Patelnie kilka razy podczas pieczenia i zmienić układ, aby pomóc im gotować równomiernie.
Ostudzić, następnie ostrożnie podnieść wióry jarmużu z blachy do pieczenia łopatką i podawać.