Chilijska Sałatka z wołowiną i fioletowymi ziemniakami
Chilijska wołowina i fioletowa Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, paprykę, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fioletowa Sałatka Ziemniaczana, Fioletowa Sałatka Ziemniaczana, oraz Quinoan i fioletowa Sałatka ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować wołowinę, połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj stek do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Aby przygotować warzywa, umieść ziemniaki w rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 20 minut lub tylko do miękkości (nie przegotować).
Odcedzić i odstawić 30 minut. Ćwiartka ziemniaków wzdłuż.
Połączyć ziemniaki, kukurydza, papryka, seler i cebula w dużej misce.
Aby przygotować dressing, połącz 3 łyżki soku i następne 5 składników (3 łyżki soku przez ostry sos), mieszając trzepaczką.
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść stek na stojaku brojlerów pokrytym natryskiem do gotowania. Broil 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek przeciąć na pół wzdłuż.
Każdą połowę pokroić po przekątnej na cienkie plastry.
Dodaj stek do mieszanki ziemniaków.
Mżawka z opatrunkiem; dobrze wrzucić do płaszcza.