Chili z jagnięciną i czarną fasolą
Chili z jagnięciną i czarną fasolą to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz fasolę, cebulę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantne chili z jagnięciną i czarną fasolą, Jagnięcina I Biała Fasola Chili, oraz Black Bean Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w holenderskim piekarniku; gotować na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Odcedzić w durszlaku; osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiące z patelni papierowym ręcznikiem; zwrócić mieszaninę na patelnię.
Dodać pomidory i 6 kolejnych składników (pomidory przez sól); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 godziny; od czasu do czasu mieszać. Wymieszać z fasolą i ostrym sosem. Przykryć; dusić 30 minut.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.