Chili Lime Fish Fry

Chili Lime Fish Fry
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Chili Lime Fish Fry może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 569 kalorii, 45g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bułkę tartą, czosnek w proszku, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej z krokosza barwierskiego, można śledzić to danie główne z Placek Ananasowy jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Tacos rybne z Chili Lime Allioli, New England Fish Fry, oraz Czas na tajską grillowaną rybę z sosem Chili-limonkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić rybę solą i pieprzem. Ułóż 3 płytkie Dania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Mąkę umieścić w 1 naczyniu i dodać jajka do drugiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Bułkę tartą połączyć w trzecim daniu i doprawić 1 łyżką skórki z limonki, 2 łyżkami chili w proszku, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i tymiankiem. Rybę zalać mąką, następnie jajkiem, a następnie bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Rozgrzać olej, o 1/4 filiżanki, w dużej patelni na średnim lub średnim ogniu. Jeśli patelnia nie jest wystarczająco duża, aby usmażyć 4 filety, w jednej warstwie podgrzej piekarnik do 275 stopni F i umieść regał chłodzący na blasze do pieczenia. Gdy smażysz ryby, przenieś je do regału w piekarniku, aby się ogrzać. Smażyć rybę na złoty i chrupiący kolor i przełożyć na półmisek. Doprawić odrobiną soli, doprawić dużą ilością soku z limonki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn