Chile-glazurowany łosoś z salsą pomarańczową

Chile-glazurowany łosoś z salsą pomarańczową
Przepis Chile-glazurowany łosoś z Salsanem pomarańczowym jest gotowy w około 25 godzin i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka jalapeño chile, pomarańcze, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Morela-Chile Glazurowany Łosoś, Chile - łosoś Polany miodem z dwoma sosami, oraz Chile-Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowa.

Instrukcje

1
Ostrym nożem pokroić skórkę i biały rdzeń z pomarańczy, a następnie wyciąć odcinki wolne od błon, pozwalając im upuścić do miski. Wymieszaj pozostałe składniki salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Łososia doprawić solą ze wszystkich stron. Ułóż na stojaku patelni brojlerów, boki skóry w dół, i broil około 4 cali od ciepła 4 minut. Łyżkę polewamy na wierzchu i rozkładamy na boki, następnie posypujemy nasionami kopru włoskiego i popękanym pieprzem. Broil aż glazura jest szampan i ryby jest po prostu gotowane przez, 2 do 3 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
łosośłosoś
GlazuraGlazura
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Łososia podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Laguna Winery Rosyjska Rzeka Chardonnay
Położony w samym sercu Rosyjskiej doliny rzeki, Laguna Ranch Vineyard jest domem dla światowej klasy Chardonnay w ciągu ostatnich 30 lat. Winnica zawdzięcza swój długi sezon wegetacyjny chłodnej mgle, która spływa z Oceanu Spokojnego, dając naszym winogronom Chardonnay delikatną równowagę między rześką kwasowością a dojrzałymi smakami owoców. Elegancki wyraz swojej imiennej winnicy, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay jest wyjątkowo dobrze zbalansowanym i luksusowym winem. Otwiera się nutami jabłka, gruszki, pigwy i mandarynki, oprawionymi słodkimi nutami azjatyckiej przyprawy. Dobrze wyważony i bogaty, ten Chardonnay ma wyraziste odczucia w ustach i warstwowe, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn