Chicken Pot Pie Z Marynowanymi Burakami Przepis

Chicken Pot Pie Z Marynowanymi Burakami Przepis
Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 150. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz do 5 buraków, jajko, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto z kurczakiem: Rozgrzej piekarnik do 232°. rozpuść 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać pory i gotować, często mieszając, aż zmiękną, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Przełożyć na talerz i odstawić.
4
Dodać kolejną łyżkę masła do tej samej patelni, dodać grzyby i podnieść ogień do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Posypać solą i gotować przez 5 do 8 minut, lub aż grzyby uwolnią część swojego płynu i zaczną wysychać na patelni. Powinny być częściowo rumiane i bardzo pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przenieść je na inny talerz i odstawić. Zbuduj ciasto warstwami na ceramicznej patelni do ciasta lub, jeśli czujesz się bardziej rustykalny (lub bardziej macho) na żeliwnej patelni. Delikatnie wciśnij kurczaka w dół na dnie patelni, aby utworzyć równą warstwę i rozsypać estragon i szalotkę na górze. Następnie dodaj pory, a na koniec grzyby. Odstawić. W tej samej patelni, którą używałeś, roztop pozostałe 2 łyżki masła na średnim ogniu. Podczas bulgotania użyj trzepaczki do wymieszania mąki. Gotować przez 1 minutę lub aż zacznie wysychać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ceramiczna Forma CiastaCeramiczna Forma Ciasta
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodać śmietanę, ubijając cały czas, i gotować przez kolejną minutę lub tak, lub tylko do bąbelków śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Wlać sos na ciasto, za pomocą gumowej szpatułki, aby zeskrobać patelnię i delikatnie rozprowadzić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać zdrowy mielenie pieprzu przed ułożeniem na ciasto francuskie. Gdy jest na miejscu, pokroić go, aby pasował do patelni, wbić w nim kilkanaście otworów widelcem i, za pomocą pędzla do ciasta, umyć wierzch ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Piec przez 25 do 30 minut, lub do góry jest pięknie rumiane i puffy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Ostudzić przez 5 minut przed cięciem. Przynieś to imponująco wyglądające ciasto na stół i podaj je tam. Dla marynowanych buraków: Rozgrzej piekarnik to450F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki MarynowaneBuraki Marynowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Ułóż buraki na dużym arkuszu wytrzymałej folii aluminiowej, mżej na 1/4 szklanki wody, a następnie zawiń je bardzo ciasno w folię, zaciskając krawędzie wokół siebie. Ustaw opakowanie na blasze do pieczenia/tacy i piecz przez 30 do 40 minut, lub do momentu, gdy buraki będą miękkie, gdy Przekłute nożem do środka. Kiedy buraki są gotowe, rozpakuj opakowanie i pozwól im ostygnąć na tyle, aby można było obrać Skórki palcami. Powinny one zejść dość łatwo; użyj noża do parowania, gdzie przyklejają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
13
Obrane buraki pokroić na 6 lub 8 klinów, w zależności od ich wielkości. Zapakuj je do słoika ćwiartkowego i wlej ocet i 1 szklankę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
14
Na wierzch posypać solą. Jeśli buraki nie są pokryte, dodać równe części wody i octu, aż będą, wraz z 1/2 łyżeczki soli na filiżankę płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
15
Odstawić na co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Przechowywać do 2 miesięcy, szczelnie przykryty w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje150
Ocena Zdrowia6
Magazyn