Ciasto buraczane z lukrem twarogowym to Wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, zmielony imbir, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowo-Buraczane Z Polewą Czekoladowo-Serową, Czekoladowe Babeczki Buraczane Z Lukrem Serowo-Pomarańczowym, oraz Czekoladowe ciasto buraczane z serem śmietankowym.
Dodać mieszankę mąki do mieszanki cukru na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
8
Wlać ciasto do przygotowanych patelni; Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
9
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojakach z drutu; wyjąć z patelni. Ostrożnie odkleić papier woskowy i całkowicie schłodzić ciasto na stojakach z drutu.