Cherry chocolate Pavlova

Cherry chocolate Pavlova
Jeśli masz w pobliżu 2 godziny do spędzenia w kuchni, Cherry chocolate Pavlova może być wybitnym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 96 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 179 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz białka jaj, ocet winny, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chocolate Cherry Pavlova, Czekolada Pavlova Z Mleczną Czekoladą Krem Kawowy, oraz Czekoladowa Pavlova Z Czekoladowym Musem Mascarpone I Świeżym Be.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 140C / wentylator 120C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Białka ubić, aż utworzą sztywne szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, kilka łyżek na raz, upewniając się, że naprawdę dobrze ubijasz między każdym dodatkiem. Po dodaniu całego cukru, ubijaj przez kilka minut, aż mieszanina będzie naprawdę gruba i błyszcząca i wygląda trochę jak pianka do golenia. Ostrożnie wymieszać mąkę kukurydzianą, ocet, proszek kakaowy i czekoladę dużą metalową łyżką, tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Oderwij arkusz pergaminu do pieczenia i użyj do pokrycia blachy do pieczenia. Zaznacz na papierze okrąg o średnicy 25 cm. Łyżka na mieszaninie bezowej, wirując w kółko, budując trochę boki, gotowy do utrzymania nadzienia. Gotować 1 godz. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W dużej misce ubijamy podwójną śmietanę i cukier puder, aż do uzyskania miękkich szczytów. Łyżka kompot wiśniowy na bezę, dolać na śmietanę, a następnie obracać wokół. Ułóż kilka świeżych wiśni na wierzchu, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny KremPodwójny Krem
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
KompotKompot
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Pavlova świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn