Cherry chocolate Pavlova
Jeśli masz w pobliżu 2 godziny do spędzenia w kuchni, Cherry chocolate Pavlova może być wybitnym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 96 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 179 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz białka jaj, ocet winny, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chocolate Cherry Pavlova, Czekolada Pavlova Z Mleczną Czekoladą Krem Kawowy, oraz Czekoladowa Pavlova Z Czekoladowym Musem Mascarpone I Świeżym Be.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 140C / wentylator 120C / Gaz
Białka ubić, aż utworzą sztywne szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, kilka łyżek na raz, upewniając się, że naprawdę dobrze ubijasz między każdym dodatkiem. Po dodaniu całego cukru, ubijaj przez kilka minut, aż mieszanina będzie naprawdę gruba i błyszcząca i wygląda trochę jak pianka do golenia. Ostrożnie wymieszać mąkę kukurydzianą, ocet, proszek kakaowy i czekoladę dużą metalową łyżką, tylko do momentu włączenia.
Oderwij arkusz pergaminu do pieczenia i użyj do pokrycia blachy do pieczenia. Zaznacz na papierze okrąg o średnicy 25 cm. Łyżka na mieszaninie bezowej, wirując w kółko, budując trochę boki, gotowy do utrzymania nadzienia. Gotować 1 godz. Pozostawić do ostygnięcia.
W dużej misce ubijamy podwójną śmietanę i cukier puder, aż do uzyskania miękkich szczytów. Łyżka kompot wiśniowy na bezę, dolać na śmietanę, a następnie obracać wokół. Ułóż kilka świeżych wiśni na wierzchu, aby zakończyć.